• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

Anasayfa


     Denon AVR-X2700 H 8K 7.2 A/V Receiver

   
Ürün Kodu : AVR-X2700 H
Üretici : Denon
Fiyat : 1500 Euro (KDV Dahil)
Ürün Özellikleri
Denon AVR-X2700 H 8K 7.2 A/V Receiver
        Detaylar
 
 
Detaylar
Ürünü Online Satın almak için aşağıdaki logoyu tıklatın.

Denon AVR-X2700 H 8K 7.2 A/V Receiver

Ev sinema sisteminizi Denon AVR-X2700H ile yükseltin. Kanal başına 150W ile bu performans ayarlı Denon AV receiver, Dolby Atmos veya DTS:X aracılığıyla gerçekten sürükleyici bir 3D ses deneyimi sunar. Özel tavan hoparlörleriniz olmasa bile, Dolby Atmos Height Virtualization Technology ve DTS Virtual:X film gecelerinizi daha önce hiç olmadığı bir boyuta taşır. AVR-X2700H, tüm HDMI girişlerinde 8K/60Hz ve 4K/120Hz geçişi, Dolby Vision, HDR10, HDR10 +, Dinamik HDR, HLG'nin yanı sıra 8K yükseltme ve HDCP 2.3 desteği gibi en yeni HDMI video teknolojilerini destekler (6 giriş/2 çıkış).
  • 7.2 Kanal 150W 8K AV Alıcısı
  • En iyi film ve oyun deneyimi için 8K / 60Hz ve 4K / 120Hz
  • Dolby Atmos, Dolby Atmos Height Virtualization, DTS:X, DTS Virtual:X
  • 6 HDMI girişi, eARC dahil 2 HDMI çıkışı
  • Audyssey MultEQ XT, Dynamic Volume/EQ
  • Amazon Alexa, Siri (AirPlay 2 üzerinden) ve Google Asistan ile ses kontrolü
  • AirPlay 2 / Bluetooth / Dahili HEOS
 
Bluetooth, Apple AirPlay 2 ve Dahili HEOS ile Wi-Fi üzerinden Spotify, TuneIn Internet Radio, Amazon Music HD, TIDAL ve daha fazlası gibi popüler müzik hizmetlerini kablosuz olarak aktarın. USB veya Ağ üzerinden MP3 koleksiyonunuzun ve hatta Hi-Res ses formatlarının (WAV, FLAC, ALAC ve DSD 2.8/5.6 MHz dosyaları) keyfini çıkarın. Denon AVR-X2700H, zahmetsiz ses kontrolü için Amazon Alexa, Google Asistan ve Apple Siri ile birlikte çalışır.

Kurulum sürecindeki her adımda görsel olarak size yol göstererek, ödüllü Denon Kurulum Yardımcısı, kurulumu ilk seferde kolayca yapmanızı sağlar. Her ev sineması farklıdır bu nedenle Denon, Audyssey'den AV receiver'ı otomatik olarak ölçen ve optimize eden, benzersiz dinleme ortamınıza göre özel olarak tasarlanmış sürükleyici bir 3D ses deneyimi sağlamak için premium oda kalibrasyon teknolojisini kullanır.
 


EN YÜKSEK EV SİNEMASI DENEYİMİ - 8K HAZIR
AVR-X2700H, 8K/60Hz geçiş, oyun için 4K/120Hz geçiş ve en yeni HDMI spesifikasyonlarını destekleyerek en iyi ev sineması deneyimini sunar. Yeni AVR-X2700H, bugün en iyi 4K ev sinemasını oluşturmanıza olanak tanır ve AV receiver'ınızın siz hazır olduğunuzda 8K özelliğine hazır olduğunu bilmenin rahatlığını sunar. En zorlu eğlence ihtiyaçları için bile en kaliteli 3D ses ve videonun keyfini çıkarın.

GÜÇLÜ 7 KANALLI AMPLİFİKATÖR
Tüm kanallarda ayrı yüksek akım amplifikatörlerine sahip olan AVR-X2700H kanal başına 150W yüksek güç performansı sunar. Düşük empedanslı sürücüler dengeli, tonal ses için çok çeşitli hoparlörler için çalışma kararlılığı sağlar. Ev sineması eğlencesinde beklentilerinizi yükseltin.

ETKİLEYİCİ SURROUND SES
Mükemmel ev sineması deneyimi için Dolby Atmos yükseltme hoparlörlerini veya özel baş üstü hoparlörlerini kullanarak 5.1.2 Dolby Atmos surround sistemi kurun.

Dolby Atmos Height Virtualization Technology desteği ile AVR-X2700H, yükseklik kanalları olmadan sürükleyici ses sağlayarak 7.1, 5.1 veya 2.1 hoparlör düzeninde sanal yükseklik efektleri yaratıyor.

8K ULTRA HD İÇİN TASARLANDI
Yeni AVR-X2700H ile mevcut en son teknolojiyle eğlencenin tadını çıkarın ve filmlerinizi rakipsiz bir netlikte izleyin. 8K/60Hz düz geçiş ve yükseltme ve video gecikmesini ortadan kaldırmak için filmlerde kullanılan Dinamik HDR ve Quick Media Switching (QMS) gibi en yeni AV receiver teknolojisi ile filmlerinizin keyfini çıkarın .

EARC İLE 8K HDMI VİDEO BÖLÜMÜ
En iyi görüntü kalitesiyle en sevdiğiniz filmlerin, şovların ve oyunların keyfini çıkarın. AVR-X2700H, 8K/60Hz ve 4K/120Hz video geçişini destekleyecek özel bir 8K girişe sahip gelişmiş bir HDMI bölümüne (6 giriş / 2 çıkış) sahiptir. Tüm HDMI girişlerinde olağanüstü renk, netlik ve kontrast için 4:4:4 Saf Renk alt örnekleme, HDR10, HDR10 +, Dolby Vision, Hibrit Log-Gama (HLG), Dinamik HDR ve BT.2020 doğrudan geçiş desteği bulunur. Kopyalamaya karşı korumalı içeriği yasaklamak için 8K/30Hz yükseltme ve HDCP 2.3 işlemenin keyfini çıkarın. AVR-X2700H ayrıca 3D TV formatlarını doğrudan akıllı TV uygulamalarınızdan AV receiverınızda desteklemek için eARC'yi (geliştirilmiş Ses Dönüş Kanalı) benimser.

OYUNDA GELECEK NESİL
En yeni HDMI desteği ile yeni AVR-X2700H oyununuzu bir sonraki seviyeye taşıyacak. 4K/120Hz doğrudan geçiş ve yükseltme ile oyun oynamanın yanı sıra daha yumuşak sunmak için gecikmeyi ve kare azaltan veya ortadan kaldıran Değişken Yenileme Hızı (VRR), Hızlı Çerçeve Aktarımı (QFT) ve Otomatik Düşük Gecikme Modu (ALLM) ile oyunun tadını çıkarın , gecikmesiz oyun deneyimi.

EN SON SES YARDIMCILARI İLE ÇALIŞIR
Önde gelen ses hizmetlerinden zahmetsiz ses kontrolünün ve tam esnekliğin tadını çıkarın. Akıllı bir hoparlör veya telefon kullanarak Amazon Alexa, Google Asistan ve Apple Siri ile komutlar söyleyin. En sevdiğiniz müziği çalmanızı, sesi açmanızı, bir sonraki parçaya geçmenizi, girişleri değiştirmenizi ve daha fazlasını isteyin. Ses servisleri arasında geçiş yapın veya kullanmak için bir favori seçin - seçim sizin. İşlevsellik ses aracısına göre değişir.

AMAZON ALEXA İLE ÇALIŞIR
Amazon Alexa ve sesinizle AVR-X2700H eller serbest özelliğini kontrol edin. Ses seviyesini ayarlayın, bir sonraki parçaya geçin, farklı medya oynatıcılarınız için girişleri değiştirin ve daha fazlası - "Sadece İsteyin.” AVR-X2700H, HEOS aygıtlarınız ve diğer seçkin Denon ürünleriniz için Amazon Alexa sesli komutlarını etkinleştirmek üzere HEOS Home Entertainment Skill'i indirin. Alexa uygulaması ve Amazon Echo, Dot veya eşdeğerini gerektirir.

YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜKLÜ SES DESTEĞİ
En sevdiğiniz yüksek çözünürlüklü ses parçalarıyla mükemmel ses kalitesinin keyfini çıkarın. AVR-X2700H, 192 kHz / 24 bit'e kadar ALAC, FLAC ve WAV dahil olmak üzere birden çok kayıpsız dosya türüyle yüksek çözünürlüklü ses kod çözme olanağı sağlayan en yeni AKM 32 bit D/A dönüştürücülere sahiptir. Ayrıca 2.8/5.6-MHz DSD dosyalarıyla da uyumludur (DSD, SACD'nin ses kodlama formatıdır). Bunları ön panel USB'si üzerinden bellek aygıtlarından veya ağ kaynakları üzerinden oynatın. AVR-X2700H, MP3 ve WMA gibi diğer dosya türlerini de destekler.

PİKAP / VİNİL DESTEK İÇİN FONO GİRİŞİ
Dahili fono girişi ile AVR-X2700H pikapınızı bağlamanızı ve vinil kayıtlarınızı oynatmanızı sağlar. Olağanüstü kalite ve ses ile vintage koleksiyonunuzun keyfini çıkarın.

GÜÇLÜ DSP SES İŞLEME
Sınıfının en iyi surround performansı için inanılmaz güç. AVR-X2700H muazzam güç işleme için gelişmiş bir DSP (Dijital Ses İşlemcisi) çipi içerir. Saniyede bir milyardan fazla hesaplama yapabilen dört adet 300MHz DSP çekirdeği ile AVR-X2700H en yeni surround ses kod çözme ve işleme ihtiyaçlarını destekler.

ÇOK KAYNAKLI, ÇOK ODALI
Denon AVR-X2700H ile bir odada çok kanallı surround sesin, diğerinde ayrı bir kaynak veya müzik aktarımının keyfini çıkarmak mümkündür. Bir odada başka bir aile üyesi kesintisiz olarak farklı bir bölgede müzik dinlerken bir film izleyin. Hoparlöre güç vermek için dahili amfileri kullanın veya bölge ön çıkışlarını kullanın.

TÜM BÖLGE TV SES SİSTEMLERİ
Sesi TV'nizden tüm bölgelere çalın. Aynı kaynağı ikinci bölgede çalarken tamamen sürükleyici bir deneyim için ana bölgedeki Dolby Atmos gibi ayrı seslerin tadını çıkarın. Ana bölge sesini paylaşmak üzere ikinci bölge için "Kaynak” seçin. AVR-X2700H, ikinci bölgeniz için hem HDMI hem de dijital kaynakları destekler.

BLUETOOTH SES İLETİMİ
AV alıcınızdan gelen sesi Bluetooth kulaklığınıza aktararak tüm evinizi uyandırmadan en sevdiğiniz sesin keyfini çıkarın. AVR-X2700H, sesi hem Bluetooth kulaklıklarda hem de bağlı hoparlörlerde aynı anda çalmanıza izin verir. Bir aile üyeniz veya işitme zorluğu yaşayan bir arkadaşınız varsa, bu kurulumu öneririz.

KOLAY KURULUM DENEYİMİ
Birlikte verilen AVR-X2700H Hızlı Başlangıç Kılavuzu, nasıl başlayacağınıza ilişkin basit ve net talimatlar sağlar. TV'nizi HDMI aracılığıyla AVR-X2700H'ye bağladığınızda, adım adım kurulum sırasında size yol göstermesi için özel Denon Kurulum Yardımcısı TV ekranınızda görünür. Ayrıca, AV alıcısının arkasında, bir dizi renk kodlu hoparlör bağlantısı yatay olarak düzenlenir ve hoparlör kablolarını organize etmeyi ve bağlamayı kolaylaştırır. AVR-X2700H, bağlandığında HDMI girişlerini otomatik olarak yeniden adlandıracak veya size kolaylık sağlamak için manuel olarak yeniden adlandırabilirsiniz.

KULLANICI DOSTU SES AYARLARI İÇİN HIZLI SEÇİMLER
Denon AVR-X2700H ön panelinde, her kaynak için tercih ettiğiniz ses ayarlarını depolayan dört Hızlı Seçim düğmesi bulunur. TV sesi, Blu-Ray, medya oynatıcılar ve daha fazlası arasında geçiş yaptığınızda AVR-X2700H, EQ ayarlarını o medya kaynağı için tercihlerinize göre ayarlar. Daha hızlı kontrol için ön paneldeki düğmeleri kullanın veya AVR uzaktan kumandadaki aynı Hızlı Seçimleri seçin.

AKILLI TV BAĞLANTISI
TV'nizle ilişkili HDMI CEC işlevi aracılığıyla Denon AVR-X2700H'yi TV uzaktan kumandanızla kontrol edin. Akıllı Menü giriş ekranı, kaynak ve surround modu seçimlerine, AV alıcı kurulum menüsüne ve dört Hızlı Seçim'e hızlı erişim sağlar.

DAHİLİ BLUETOOTH, WI-FI VE AIRPLAY 2 UYUMLULUĞU
Kablosuz ağınızın kalbi. Bluetooth ve Wi-Fi kablosuz aktarma bağlantısı için Denon AVR-X2700H, yoğun şehir ortamlarında bile düzgün aktarım için gelişmiş bir çift antenli alıcı-verici sistemi ile donatılmıştır. En sevdiğiniz ses içeriğini akıllı cihazlarınızdan kablosuz olarak dinlemenin keyfini çıkarın.

HEOS Yerleşik teknolojisi ile her odada aynı şarkıyı çalın veya bağlı her oda için farklı bir şarkı seçin - seçim sizin. HEOS, zahmetsiz ses kontrolü sağlayan Amazon Alexa ve Google Asistan ile birlikte çalışır.

HEOS, ücretsiz ve premium Spotify, Amazon Music HD, TuneIn, Sound Cloud, TIDAL ve daha fazlasını destekler.

KESİNTİSİZ KONTROL İÇİN DENON AVR UZAKTAN KUMANDA UYGULAMASI
Cebinizde daha iyi kontrol. İOS ve Android için ücretsiz Denon AVR Uzaktan Kumanda, AVR-X2700H'yi kullanmayı daha da kolaylaştırır; ses seviyesini ayarlayın, açın veya kapatın, müziğin sesini kapatın, bir kaynak seçin veya HEOS'a geçin. Ücretsiz Denon AVR Remote'u akıllı telefonunuza veya tabletinize bugün indirin.

AUDYSSEY ODA DÜZELTİLMESİ
AVR-X2700H, Audyssey MultEQ XT oda akustik ölçüm sistemine sahiptir. Birlikte verilen mikrofonla, her kanalı optimize etmek için her hoparlörün çıkışını hassas bir şekilde analiz eder. Ayrıca, ek Audyssey MultEQ Editor uygulaması (satın alınabilir), gelişmiş kullanıcıların ses ortamınızın daha fazla ayarlanması ve özelleştirilmesi için kontrole geçmesini sağlar. Uygulama hem iOS hem de Android için kullanılabilir.

ÇİFT HOPARLÖR PRESET BELLEK
Yeni AVR-X2700H, iki Audyssey ayarının depolanmasına ve iki ayar arasında anında geçiş yapmanıza olanak tanıyarak içerik veya dinleme ortamı için dinleme deneyiminizi değiştirmenize izin veriyor.

KABLOSUZ MÜZİK AKTARIMI İÇİN HEOS İNŞA EDİLDİ
HEOS Built-in teknolojisi ile evinizin her odasında kablosuz olarak en sevdiğiniz müziğin keyfini çıkarın. Her odada aynı şarkıyı çalın veya bağlı her oda için farklı bir şarkı seçin - seçim sizin. Ayrıca Amazon Alexa, Google Assistant ve Apple Siri ile birlikte çalışarak tüm ev eğlenceniz için en gelişmiş ses kontrolü ve inanılmaz ses sunar. Evde ses deneyimi için Denon Home hoparlörlerinizi bağlayın.

HEOS, ücretsiz ve premium Spotify, Amazon Music HD, TuneIn, SoundCloud, TIDAL ve daha fazlasını destekler.

(Tüm müzik hizmetleri tüm bölgelerde mevcut değildir.)

Özel Kurulum Hazır
Denon AVR-X2700H, üçüncü taraf entegrasyon çözümleriyle kolay özelleştirme ve uyumluluk için harici kontrol ve IP kontrol özelliklerine sahiptir. Büyük üçüncü taraf kontrol cihazları için IP kontrol yeteneği ve Control4 ev otomasyon ekipmanıyla sorunsuz entegrasyon için Control4 SDPP (Basit Cihaz Algılama Protokolü) sertifikası sunar.

110 yıllık inovasyon üzerine kurulu inanılmaz ses
Japonya'nın derin bir ilklere sahip ilk ses elektronik üreticisi olan Denon, Japonya'nın önde gelen ses şirketidir. 1910 yılında kurulan, kalite, yenilik ve ses performansının aralıksız peşinde koşarak unutulmaz anları mümkün kılıyoruz. Daha iyi bir deneyim için yenilik yapıyoruz.
 
 
Teknik Özellikler
DTS HD Master / DTS:X / DTS Virtual:XYes
Dolby TrueHD / Dolby Atmos / Dolby Height VirtualizationYes
AudysseyMultEQ XT
HEOS Multiroom and StreamingYes
AirPlay 2Yes
Spotify Connect / Tidal / Deezer / othersYes
Ethernet PortsYes
Wi-FiYes
BluetoothYes
HDMI Inputs6
HDCP2.3 supportYes
HDMI Outputs2
HDMI max Resolution8k/60Hz - 4k/120Hz
Voice ControlAmazon Alexa / Google Assistant / Apple Siri
Composite In / Out2.1
Analogue In4
Phono (MM) InYes
Digital Optical In2
Subwoofer Out2
Power Output (6 ohm, 1 kHz, 1% 1ch Drive)150W
Power Output (8 ohm, 20 Hz - 20 kHz, 0.08% 2ch Drive)95W
Maximum Dimensions434 x 341 x 167
Weight9.5kg
 
 
Ses Sistemleri Merkezi


Ev Sinema Amplifikatörleri
Stereo Amplifikatörler
Micro Sistemler
TV Sistemleri - Soundbar
CD Çalar
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu