• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

Anasayfa


     Denon AVR-S 770H 7.2 8K Network A/V Receiver

   
Ürün Kodu : Denon AVR-S 770H
Üretici : Denon
Fiyat : 1270 Euro (KDV Dahil)
Ürün Özellikleri
Denon AVR-S 770H 7.2 8K Network A/V Receiver
        Detaylar
 
 
Detaylar
Ürünü Online Satın almak için aşağıdaki logoyu tıklatın.

Denon AVR-S 770H 7.2 8K Network A/V Receiver

AVR-S770H'den inanılmaz 8K video ve 3D sesin keyfini çıkarın. Küçük ve orta büyüklükteki odaları Dolby Atmos ve DTS:X ile ayarlanmış 7.2 veya 5.2.2 surround sesten gelen sesle doldurun. HEOS® Yerleşik ile evinizdeki HEOS özellikli herhangi bir hoparlöre müzik akışı yapabilir ve paylaşabilirsiniz.

  • 8K videonun ve muhteşem 3D sesin keyfini çıkarın: Denon kalitesinde ses Küçük ve orta boy bir odayı dinamik Denon sesiyle doldurun.
  • Muhteşem 3D ses: Dolby Atmos ile kendinizi bir filmin ortasındaymış gibi hissedin.
  • 8K için tasarlandı: En yeni 8K teknolojisinin sunduğu muhteşem video kalitesinin keyfini çıkarın.

Denon AVR-X770H


Dolby Atmos

Dolby Atmos'ta her boyutu hissedin. Dolby Atmos içeriğinden tamamen sürükleyici bir 3D ses deneyimi yaratmak için ev sinema sisteminizi 5.1.2 hoparlör kurulumuyla yükseltin. Dolby surround yükseltici mikser, eski içerikten 3D ses hissi yaratmak için tüm hoparlörleri devreye sokar. Dolby Atmos Yükseklik Sanallaştırma Teknolojisi, 5.1.2 sistemi olmasa bile başınızın üstünden gelen ses hissini yaratır.
Ayrıca Apple Music, Amazon HD ve TIDAL'de ve uyumlu bir yayın cihazında bulunan Dolby Atmos müzik parçalarının keyfini çıkarabilirsiniz.

DTS:X

DTS:X sürükleyici ses içeriği, sesi uzayda doğal olarak oluşacağı yere yerleştirerek gerçekçi, çok boyutlu ses yaratır. DTS Neural:X upmixer, eski içerikler için geliştirilmiş sürükleyicilik ve artırılmış gerçekçilik sunar. DTS Virtual:X, 7.1, 5.1 veya 2.1 hoparlör kurulumunda sanal yükseklik efektleri yaratarak yükseklik kanalları olmadan etkileyici ses sağlar.

ARC/eARC ile HDMI Bağlantısı

Tüm HDMI giriş ve çıkışlarında en son teknolojiyi destekler. ARC (Ses Dönüş Kanalı) veya eARC (Gelişmiş Ses Dönüş Kanalı), yalnızca tek bir HDMI bağlantısıyla TV sesini AV alıcınız üzerinden oynatmayı kolaylaştırır. eARC, DolbyTrueHD, DTS HD Master Audio ve Dolby Atmos gibi HD ve 3D ses iletimi sağlarken ARC, geleneksel 5.1 kanallı ses formatları veya PCM ile sınırlıdır.

8K / HDCP2.3

8K TV'nizde veya projektörünüzde kusursuz 8K görüntü kalitesinin keyfini çıkarın. 4K içeriğin hem 8K geçişini hem de 8K yükseltmesini destekler. Kopyalamaya karşı korumalı içerik akışı yaparken içinizin rahat olması için en son kopya koruma standardı olan HDCP 2.3'ü destekler.

HDR 10+ ile muhteşem renkler

HDR (Yüksek Dinamik Aralık), HLG (Hibrit Log Gama), Dinamik HDR ve HDR10+ geçişini destekler. HLG, yayın içeriği üzerinden HDR teknolojisi sunar. Hem Dinamik HDR hem de HDR10+, ekranlar değiştikçe gölgeleri ve açıktonları optimize etmek için dinamik meta verileri kullanır.

Dolby Vision

Dolby Vision, ekrana altı sıra dışı renk, kontrast ve parlaklık kazandıran çarpıcı bir HDR görüntüleme teknolojisidir. Dolby Vision ile uyumludur, böylece uyumlu bir kaynak cihazdan ve TV'den Dolby Vision içeriğinin keyfini çıkarabilirsiniz.

Denon AVR-X770H

Yeni nesil oyun

Uyumlu oyun cihazlarına bağlandığında akıcı, gecikmesiz oyun deneyimi için Değişken Yenileme Hızı (VRR), Hızlı Kare Aktarımı (QFT) ve Otomatik Düşük Gecikme Modu'nu (ALLM) destekler.

HEOS Dahili

HEOS Dahili ile AV alıcınız, çeşitli ücretsiz ve premium akış hizmetlerinden uyumlu HEOS bileşenleri üzerinden kablosuz olarak müzik akışı gerçekleştirebilir. Tüketiciler ayrıca evlerinin herhangi bir odasında en sevdikleri müziğin keyfini kablosuz olarak çıkarabiliyor. Her odada aynı şarkıyı çalın veya çeşitli akış kaynakları aracılığıyla bağlı her oda için farklı bir şarkı seçin. HEOS uygulamasıyla daha fazla odaya Denon Home hoparlörleri ekleyin ve hepsini kontrol edin.

Airplay 2 ve Apple Siri Ses Kontrolü

Apple müziğini kablosuz olarak AV alıcısına aktarmak için AirPlay 2'yi kullanın veya evinizi müzikle doldurmak için diğer AirPlay uyumlu hoparlörlerle gruplayın.

Amazon Alexa'yla çalışır

AV alıcınızı Amazon Alexa ve sesinizle eller serbest olarak kontrol edin. Ses seviyesini ayarlayın, sonraki parçaya geçin, farklı medya oynatıcılarınız için girişleri değiştirin ve daha fazlasını yapın: "Sadece Sor." Amazon Alexa sesli komutlarını etkinleştirmek için ücretsiz HEOS Ev Eğlencesi Becerisini indirin. Alexa uygulaması ve Amazon Echo, Dot veya eşdeğeri gerekir.

Yüksek çözünürlüklü ses desteği

En sevdiğiniz yüksek çözünürlüklü ses parçalarıyla üstün ses doğruluğunun keyfini çıkarın. Desteklenen formatlar 192kHz/24bit'e kadar ALAC, FLAC ve WAV'dır. Ayrıca 2.8/5.6-MHzDSD dosyalarıyla da uyumludur. Abonelikle bir USB sürücüsünden veya ağ üzerinden bağlı diğer sürücülerden veya Amazon Music HD'den HD ses parçaları çalın. Geleneksel MP3 ve WMA dosyaları da desteklenmektedir.

Çok kaynaklı çok odalı

İkinci odadaki bir çift hoparlörü AV alıcısına bağlayarak, ana odada 5.1 kanallı surround sesin ve çalışma odası veya veranda gibi ikinci odada ayrı bir kaynak veya müzik akışının keyfini çıkarmak mümkündür. Ayrıca her ikisinde de aynı sesi çalabilirsiniz, böylece evinizdeki herkes Pazar akşamı favori takımınızın keyfini çıkarabilir ve tezahürat yapabilir veya her iki odada da aynı şarkıyı dinleyebilir. AV alıcısı 2 kaynaklı, 2 bölgeli sesi destekler.

Denon Kurulum Asistanı

Ödüllü kılavuz Denon Kurulum Asistanı, başlamanız için basit ve anlaşılır talimatlar sağlar. Hoparlörlerinizi bağlamak, hoparlör ölçümlerini gerçekleştirmek ve kaynak cihazlarını bağlamak için AV alıcınızı TV'nize bağlamanız ve TV ekranındaki talimatları izlemeniz yeterlidir. Daha fazla rahatlık sağlamak için AV alıcısı, bağlandığında HDMI girişlerini otomatik olarak yeniden adlandırır veya istediğiniz zaman manuel olarak yeniden adlandırabilirsiniz.

Google Asistan'la çalışır

HEOS uygulamasında müziği başlatın, ardından Google Asistanınızdan ses seviyesini kontrol etmesini, çalmasını, duraklatmasını, parçaları atlamasını, sesi kapatmasını ve açmasını isteyin. 

Teknik Özellikler

Güç Amplifikatörü Sayısı

7

Güç çıkışı

Kanal başına 75 watt (8 ohm, 20 Hz–20 Khz, %0,08 2 kanal sürücü)
Kanal başına 110 watt (6 ohm, 1 kHz, %0,7 2 kanal sürücü)
Kanal başına 165 watt (6 ohm, 1 kHz, %10 1 kanal sürücü) )

Akıllı Telefonlar için Remote Uygulamasıyla Uyumlu

Denon AVR Uzaktan Kumanda ve HEOS

Mikrofonla Otomatik Hoparlör Kurulumu

Audyssey MultEQ

Ön Ekran

1 Hatlı FLD

GUI Dilleri

9

Hoparlör Terminali Sayısı

7

Sistem Uzaktan Kumandası

RC-1257

Güç tüketimi

400W

Güç Tüketimi (Ses Yok, ECO açık/kapalı)

29W/39W

W Cinsinden Bekleme Modunda Tüketim

0,1

W Cinsinden CEC Bekleme Modunda Tüketim

0,5

W Cinsinden Ağ Beklemede Tüketimi

2,0'dan az

Maksimum Boyutlar (G × D × Y)
Anten: Yatay (mm)
Anten: Dikey (mm)

434x339x151
434x339x215

Ağırlık (kg)

8,6 kilo

Analog Giriş/Çıkış

2 / --

Fono (MM) Girişi

Evet

FM/AM alıcısı

Evet evet

Dijital giriş: Optik/Koaksiyel

2 /--

Çok Kanallı Ön Çıkış

0,2

Subwoofer Çıkışı

2

 
 
Ses Sistemleri Merkezi


Ev Sinema Amplifikatörleri
Stereo Amplifikatörler
Micro Sistemler
TV Sistemleri - Soundbar
CD Çalar
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
Hava Durumu