• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

Anasayfa


     Denon AH-GC30 Premium Kablosuz Gürültü Önleyici Kulaklık

   
Ürün Kodu : Denon AH-GC30
Üretici : Denon
Fiyat : 450 Euro (KDV Dahil)
Ürün Özellikleri
Denon AH-GC30 Premium Kablosuz Gürültü Önleyici Kulaklık
        Detaylar
 
 
Detaylar
Ürünü Online Satın almak için aşağıdaki logoyu tıklatın.

Denon AH-GC30 Premium Kablosuz Gürültü Önleyici Kulaklık


Gürültü Önleyici Kulaklıkta Efsanevi Denon Doğallığı
 
Denon’un ikinci nesil gürültü önleyici kulaklığı olan yeni AH-GC30, ödüllü ses ve önceki modellerinin komforuna dayanarak tasarlandı.Yeni büyük 40mm FreeEdge performans ayarlı ve Hi-Res sertifikalı sürücülerle geliştirilen AH-GC30, doğal ton dengesini abartılı renklerden uzak tutarken, müzik ve filmler için mükemmel bir derinlemesine dinleme deneyimi sunar. İster seyahat ister işte olsun, üç gürültü önleme modu huzur ve sessizliğin her zaman elinizin altında olmasını sağlar. Yeni ortam monitörü hiçbir anonsu veya konuşmayı kaçırmayacağınız anlamına gelir. Çift mikrofon, telefon görüşmesi yaparken ve alırken olağanüstü ses netliği sağlar. Son derece konforlu olan bu hafif kablosuz kulak üstü kulaklıklar, her gün muhteşem bir dinleme deneyimi sunmak için gelişmiş Denon teknolojilerine sahiptir.
 
Özellikler
- Premium Ses: Yeni Denon premium FreeEdge sürücüsü, gürültü önleyici kulaklıkta ödünsüz Yüksek Çözünürlüklü ses performansı sunar.
- Aktif Gürültü Önleme: Huzur ve sessizlik sağlamak için uçuşlar, işe gidip gelme ve ofis için tasarlanmış üç gürültü önleme modu
- Ultra Konforlu Hissi: Yumuşak, ayarlanabilir kafa bandı ve çift hareketli hafızalı köpük kulaklıklar uzun süreli kullanım için tasarlanmıştır.
- Uzun Pil Ömrü: 20 saate kadar pil ömrü; birlikte verilen USB kablosuyla kolayca şarj edin veya birlikte verilen 3,5 mm ses kablosuyla kablolu kulaklık olarak kullanın.
- Üstün Kablosuz Ses Kalitesi: En sevdiğiniz müziğin her ayrıntısını dinleyin. AptX HD Bluetooth, kablosuz CD kalitesinde ses sağlar.
- Kablolu ve Kablosuz Arama: Ürünün üzerinde bulunan kumandayla kablosuz veya kablolu aramalar yapın, gelen aramaları yanıtlayın ve cevaplayın.
- Seyahat için Tasarlandı: Hafif, katlanabilir tasarım, birlikte verilen taşıma çantasına rahatça sığar.
- Denon Heritage: Ses tutkunları için 50 yıldan fazla bir süredir kulaklık üretme mirası

FEVKALADE KABLOSUZ SES KALİTESİ
Müziğinizin ve eğlencenin keyfini kablosuz olarak çıkarın. High-Res sertifikası, AAC ve aptX HD Bluetooth için dahili destek, en yüksek kalitede ses sağlar.

Yeni Nesil Gürültü Önleme
Denon yeni nesil tescilli aktif gürültü önleme sistemi, her kulaklıkta çift mikrofon ve hava yolculuğu, işe gidip gelme ve ofis için tasarlanmış üç gürültü önleme modu kullanır. Her mod, ortamınızda bulunan ortam gürültüsünü azaltmak veya ortadan kaldırmak için özel olarak tasarlanmıştır. Dikkatinizi dağıtan gürültü olmadan müzik dinleyin, arama yapın, film izleyin ve işinize konsantre olun.

Uzun Süreli Kullanım için Tasarlandı
Yumuşak, ayarlanabilir kafa bandı ve çift hareketli hafızalı köpük kulaklıklar ile hava yolculuğu ve uzun yolculuklar için idealdir, asla yormayan mükemmel bir uyum ve saatlerce konfor sağlar.

Hareket Halinde Arama
En gürültülü yerlerde bile, telefon görüşmenizin her kelimesini dinleyin. Bluetooth ile bağlanın veya dahili kumandalı kabloyu kullanın. Çift mikrofon, telefon görüşmesi yaparken ve alırken olağanüstü ses netliği sağlar ve olağanüstü gürültü engelleme performansına katkıda bulunur.

Tam Aksesuar Kiti
Hafif, kablosuz ve katlanabilir AH-GC30, hareket halindekiler için tasarlanmıştır. Kulaklıklar ve aksesuarlar için lüks bir taşıma çantası, herhangi bir USB şarj cihazından veya bilgisayarın USB bağlantı noktasından lityum iyon pili şarj etmek için bir USB Micro-B kablosu ve dahili dinleme mikrofonu ve kablolu dinleme için uzaktan kumandalı bir ses kablosu dahildir.

Üstün Ses için Yeni FreeEdge Sürücüsü
Genellikle ultra premium kulaklıklar için ayrılmış Denon'a özel FreeEdge sürücü tasarımı, ayrıntılı ve doğru ses sağlamak için istenmeyen rezonansları iptal eder. Yumuşak, esnek surround malzemeler, sürücülerin müzik sinyalini esnetmeden veya deforme etmeden net tiz, derin bas ve hassas imgeleme sunarak mümkün olan en iyi akustik deneyimi sağlar.

Daha Uzun Pil Ömrü
20 saate kadar kablosuz dinlemenin keyfini çıkarın. Birlikte verilen USB Micro-B kablosu, lityum iyon pili herhangi bir USB şarj cihazından veya bilgisayarın USB bağlantı noktasından şarj etmenizi sağlar. Pil yalnızca iki saat içinde şarj olur. Pil bitmiş olsa bile, birlikte verilen 3,5 mm ses kablosuyla arama yapın ve müziğinizi dinleyin.

cVc (Net Ses Yakalama)
CD kalitesinde ses sağlayan aptX HD kablosuz ses kodlamanın yanı sıra, gelişmiş bir gürültü azaltma sistemi olan Clear Voice Capture, alınan ses kalitesini artırır. Zorlu gürültülü ortamlarda bile en net ses kalitesini sunmak için gürültü bastırma, adaptif dengeleme, otomatik kazanç kontrolü, eko iptali, rüzgar gürültüsünü azaltma ve gürültüye bağlı ses kontrolü sağlar.

Otomatik Bekleme
Kulaklığınızı asla kapatmayı unutmayın. Pil tasarrufu sağlayın. Kulaklıkları hareketsizlik nedeniyle otomatik olarak kapanacak şekilde ayarlayın.

Yeni Ortam Monitörü
Dinlemek için dokunun. Yerleşik ortam monitörüyle uçuş görevlisinin duyurularını veya hızlı ofis içi görüşmelerini duyun. AH-GC30 kulaklığa dokunmanız yeterlidir ve dahili mikrofon dış dünyayı duymanızı sağlar.
 
Denon AH-GC30 Premium Kablosuz Gürültü Önleyici Kulaklık
 
Teknik Özellikler
Kulaklık TasarımıKulak Üstü (Çevresel)
Kulaklık Bağlantısı / Takma ŞekliKafa bandı
Sürücü TipiDinamik
Sürücü SayısıKulaklık başına 1
Driver Size1,57 "/ 40 mm
İç direnç16 Ohm
Aktif Gürültü EngellemeEvet
Kontroller / Mikrofon KonumuKontroller: Sol Kulaklık
Mikrofon: Kulaklık (Taraf Belirtilmemiş)
KatlanabilirEvet
Frekans tepkisi5 Hz - 50 kHz (Kablosuz)
5 Hz - 50 kHz (Kablolu)
Duyarlılık98 dB
Maksimum Güç Kullanımı1000 mW
Desteklenen Ses Codec'leriaptX
NFCYok
Kaynağa Ses Konektörü1/8 "/ 3,5 mm
Kulaklığa Ses Konektörü1 x 1/8 "/ 3,5 mm
Pil KimyasıLityum İyon
Çalışma süresi20 Saat (BT)
Şarj Süresi2 saat
Şarj bağlantı noktasıMikro USB
 
 
Ses Sistemleri Merkezi


Ev Sinema Amplifikatörleri
Stereo Amplifikatörler
Micro Sistemler
TV Sistemleri - Soundbar
CD Çalar
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436
Hava Durumu