• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

Anasayfa


     Denon AVC-X3800H 9.4 Kanal 8K Nework AV Receiver

   
Ürün Kodu : Denon AVC-X3800H
Üretici : Denon
Fiyat : 2550 Euro (KDV Dahil)
Ürün Özellikleri
Denon AVC-X3800H 9.4 Kanal 8K Nework AV Receiver
        Detaylar
 
 
Detaylar
Ürünü Online Satın almak için aşağıdaki logoyu tıklatın.

Denon AVC-X3800H 9.4 Kanal 8K Nework AV Receiver

Kanal başına 180W güç sağlayan Denon AVC-X3800H 9.4 kanal 8K AV amplifikatör, Dolby Atmos®, DTS:X® ve HDR10+, Dolby Vision™ ve 8K özellikli en yeni HDMI teknolojisi sayesinde saran bir 3D ses deneyimi ve muhteşem görüntü kalitesi sunar video. HEOS® Yerleşik tarafından desteklenir, akışlı müzik hizmetlerine erişin ve diğer odalardaki HEOS özellikli hoparlörlerle paylaşın. Alanınız için en iyi hoparlör düzenlemesini ayarlama esnekliği ve sesi optimize etmek için Audyssey MultEQ XT32 oda düzeltme teknolojisi ile Denon, bu AV amplifikatörünü sizin gibi ev sineması tutkunlarının taleplerini karşılamak için yaptı.

Denon AVC-X3800H


Dolby Atmos Dolby Atmos'ta

her boyutu hissedin. Dolby Atmos içeriğinden tamamen sürükleyici bir 3D ses deneyimini ortaya çıkarmak için ev sinema sisteminizi yüksek hoparlörlerle yükseltin. Dolby Surround upmixer, eski içerikten 3D ses hissi yaratmak için tüm hoparlörleri devreye sokar. Dolby Atmos Yükseklik Sanallaştırma Teknolojisi, yüksek hoparlörler olmadan bile baş üstü ses hissi yaratır. Ayrıca Apple Music, Amazon HD ve TIDAL'dan ve uyumlu bir akış cihazından temin edilebilen Dolby Atmos müzik parçalarının keyfini çıkarabilirsiniz.

DTS: X

DTS:X sürükleyici ses içeriği, sesi uzayda doğal olarak oluşacağı yere yerleştirerek gerçekçi, çok boyutlu ses oluşturur. DTS Neural:X upmixer, eski içerik için gelişmiş sürükleyicilik ve artırılmış gerçekçilik sunar. DTS Virtual:X, 7.1, 5.1 veya 2.1 hoparlör kurulumunda sanal yükseklik efektleri yaratarak yükseklik kanalları olmadan sürükleyici ses sağlar.

IMAX Enhanced

DTS'nin ev sineması görüntüleme, ses, ölçek ve netlik için yeni bir standart belirleyen en son teknolojisi olan IMAX Enhanced ile en üstün ev içi eğlence deneyimini elde edin. Daha net resimler ve daha parlak resimler görün. Sürükleyici, kalp atışlarını hızlandıran sesi hissedin ve IMAX tarafından dijital olarak yeniden düzenlenen birinci sınıf içeriği deneyimleyin. 5.1.4 hoparlör kurulumundan başlayarak IMAX Enhanced deneyiminin keyfini çıkarabilirsiniz. IMAX Enhanced uyumlu TV veya projektör gereklidir.

Denon AVC-X3800H

Auro-3D

Auro-3D, müzik, oyun, yayın ve filmler için üç boyutlu sesin heyecanını sunarak ev sineması deneyimini şaşırtıcı yeni seviyelere yükseltir ve sizi gerçeğe yakın bir ses kozasına sokar. Auro-Matic upmix motoru sayesinde mevcut görsel-işitsel koleksiyonunuzu Auro-3D deneyimine dönüştürün. Harici 2 kanallı amplifikatör ile 7.1.4'e kadar Auro 3D hoparlör yapılandırmasını destekler.

360 Gerçeklik Sesi

360 Reality Audio, Sony'nin 360 Spatial Sound teknolojisini kullanan yeni, sürükleyici bir müzik deneyimidir. Vokal, koro, piyano, gitar, bas gibi Bireysel Sesler ve hatta canlı dinleyicilerin sesleri bile 360 ​​küresel bir ses alanına yerleştirilebilir. 360 Reality Audio ile müzik hiç bu kadar sürükleyici ve gerçek olmamıştı. Seçili Denon AV amplifikatörleri, bir 360RA akış cihazını HDMI aracılığıyla bağlayarak 360 Reality Audio oynatma yeteneğine sahiptir. Daha fazla güncelleme için bizi izlemeye devam edin!

8K / HDCP 2.3

8K TV'nizde veya projektörünüzde bozulmamış 8K görüntü kalitesinin keyfini çıkarın. 4K içeriğin hem 8K düz geçişini hem de 8K yükseltmesini destekler. Kopya korumalı içeriğin akışını yaparken gönül rahatlığı için en son kopya koruma standardı olan HDCP 2.3'ü destekler.

HDR 10+'dan parlak renkler

HDR (Yüksek Dinamik Aralık), HLG (Hibrit Log Gama) ve ayrıca Dinamik HDR ve HDR10+ geçişini destekler. HLG, yayın içeriği üzerinden HDR teknolojisi sunar. Hem Dinamik HDR hem de HDR10+, ekranlar değiştikçe gölgeleri ve parlak noktaları optimize etmek için dinamik meta verileri kullanır.

Dolby Vision

Dolby Vision, ekrana olağanüstü renk, kontrast ve parlaklık getiren çarpıcı bir HDR görüntüleme teknolojisidir. Uyumlu bir kaynak cihazdan ve TV'den Dolby Vision içeriğinin keyfini çıkarabilmeniz için Dolby Vision ile uyumludur.

Yeni nesil oyun

uyumlu oyun cihazlarına bağlandığında sorunsuz, gecikmesiz oyun deneyimi için Değişken Yenileme Hızı (VRR), Hızlı Çerçeve Aktarımı (QFT) ve Otomatik Düşük Gecikme Modu'nu (ALLM) destekler.

HEOS Yerleşik

HEOS® Yerleşik ile AV amplifikatörünüz, çeşitli ücretsiz ve birinci sınıf akış hizmetlerinden uyumlu HEOS bileşenlerinde kablosuz olarak müzik akışı sağlayabilir. Tüketiciler ayrıca en sevdikleri müziğin keyfini evin herhangi bir odasında kablosuz olarak çıkarabilirler. Her odada aynı şarkıyı çalın veya çeşitli akış kaynakları aracılığıyla bağlı her oda için farklı bir şarkı seçin. HEOS uygulamasıyla daha fazla odaya Denon Home hoparlörü ekleyin ve hepsini kontrol edin.

ARC/eARC ile HDMI Bağlantısı

Tüm HDMI giriş ve çıkışlarında en son teknolojiyi destekler. ARC (Ses Dönüş Kanalı) veya eARC (Gelişmiş Ses Dönüş Kanalı), yalnızca tek bir HDMI bağlantısıyla AV amplifikatörünüz üzerinden TV sesini çalmayı kolaylaştırır eARC, Dolby TrueHD, DTS HD Master Audio ve Dolby Atmos gibi HD ve 3D ses iletimi sağlar. ARC, geleneksel 5.1 kanallı ses formatları veya PCM ile sınırlıdır.

11 kanal işleme, 9 kanal amplifikasyon

9 kanal amplifikasyon, maksimum 11 kanal hoparlör konfigürasyonunda durmanız gerektiği anlamına gelmez. Ön, Sol ve Sağa atanabilen harici 2 kanallı amplifikasyon veya bir çift yükseklik kanalıyla, 7.1.4 gibi 11 kanallı bir hoparlör yapılandırması kurabilirsiniz, bu da size daha fazla esneklik ve saran bir ses sağlar. deneyim.

Subwoofer çıkışları ve ayarları

Kendinizi eşit dağıtılmış, doğru bas ile kaplayın. Düşük frekansları yumuşatmak ve daha iyi dağılım sağlamak için dört adede kadar subwoofer çıkışı içerir. Duyulabilir yükselmeler veya düşüşler yok — yalnızca güçlü, odayı dolduran bas. İkiden fazla subwoofer bağlandığında subwoofer ayarlarınızı tercihinize göre değiştirin. Eşit dağıtılmış bas performansı istiyorsanız "Standart"ı seçin. Odadaki her subwoofer'a en yakın hoparlör kanalına sorunsuz bir şekilde entegre edilmiş daha yönlü bas performansı istiyorsanız "Yönlü" seçeneğini seçin.

Ön Amplifikatör Modu

Denon AV amplifikatörünüz, en yeni HDMI bağlantısıyla mükemmel bir AV ön amplifikatörü olarak çalışabilir. Ön Amplifikatör Modu, dahili amplifikatörlerin bağlantısını keserek daha temiz bir sinyal yolu ve kırpma seviyesinde daha fazla tolerans sağlar. Harici amplifikasyon tarafından yönlendirilen kanallar için daha net bir sinyal yolu elde etmek üzere kritik olmayan kanalları sürmek için AV amplifikatörünün yerleşik amplifikasyonunu kullanabilmeniz için belirli hoparlör kanallarının bağlantısını kesme esnekliğini ekleyin.

Denon AVC-X3800H

Yüksek çözünürlüklü ses Yüksek

çözünürlüklü ses parçalarının inanılmaz doğruluğunu keşfedin ve sanatçının amaçladığı gibi müziğin keyfini çıkarın. Ön USB bağlantı noktası, 24 bit/192 kHz'e kadar destekler ve bir USB sürücüsünden ses çalmayı sağlar. Desteklenen ses biçimleri MP3, WMA, WAV, MPEG-4/AAC, FLAC ve ALAC'dir.

Denon Kurulum Yardımcısı

Ödüllü kılavuz Denon Kurulum Asistanı, başlamak için basit ve net talimatlar sağlar. AV amplifikatörünüzü TV'nize bağlayın ve hoparlörlerinizi bağlamak, hoparlör ölçümleri yapmak ve kaynak cihazları bağlamak için TV ekranındaki talimatları izleyin. Daha fazla rahatlık için, AV amplifikatörü, bağlandığında HDMI girişlerini otomatik olarak yeniden adlandırır veya size uygun olduğunda manuel olarak yeniden adlandırabilirsiniz.

Audyssey premium oda düzeltme teknolojisi süitleri

Denon AV amplifikatörleri, basit, doğru kurulum ve kalibrasyon için Audyssey EQ yazılım paketini kullanır. Birlikte verilen Audyssey ölçüm mikrofonu ile Audyssey, ev sinema sisteminizdeki tüm hoparlörleri ölçer ve odanız için en yumuşak, en optimum genel dinleme deneyimini sağlamak üzere AV amplifikatörünü ayarlar. Bu AV amplifikatörleri, Audyssey MultEQ XT32 oda düzeltme teknolojisini destekler. Desteklenen diğer Audyssey özellikleri, Dynamic EQ ve Dynamic Volume'dur.

Audyssey MultEQ Düzenleyici Uygulaması

Audyssey MultEQ Editor uygulamasıyla daha da ileri gidebilir, ayrıntılı ayar için ayarları görüntülemek ve ayarlamak için "gizli" olarak gidebilirsiniz; tercihler. Bu kapsamlı uygulamayla, ev sinemanızın seslerini tamamen kontrol altına almak için Audyssey MultEQ XT32'nin gücünden yararlanabilirsiniz. Uygulama, iOS ve Google Play mağazalarında satın alınabilir.

Çift hoparlör hafızası

İki Hoparlör ve Audyssey ayarını saklayın ve anında iki ayar arasında geçiş yaparak, içeriğe veya dinleme ortamına göre dinleme deneyiminizi optimize etme özgürlüğü verin. Ayarlar ayrıca Amp Assign, Speaker Config, Distances, Levels, Crossovers, Bass, Front Speaker, 2ch Playback ve Graphic EQ'yu (Audyssey kullanılmadığında) içerir.

Denon AVC-X3800H

Teknik Özellikler

Çok Kanallı Surround
DTS HD Ana / DTS:X / DTS:X Pro✓ / ✓ / -
DTS Neo:X / DTS Neural:X- / ✓
DTS Sanal:X
Gelişmiş IMAX
Dolby TrueHD / Dolby Atmos / Dolby Atmos Yükseklik Sanallaştırma / Dolby Atmos Müzik✓ / ✓ / ✓ / ✓
Dolby ProLogic Ilz / Dolby Surround- / ✓
Auro 3D
360 Gerçek Ses / MPEG-H✓ / ✓
Çok Kanallı Stereo
Maksimum İşleme (Preamp) Kanalı Sayısı11.4
Ses Geliştirmeleri
Ayrık Güç Amplifikatörü
Saf Doğrudan
AudysseyMultEQ XT32
Audyssey Dinamik EQ / Dinamik Hacim✓ / ✓
Audyssey LFC'si
Dirac Canlı Yükseltilebilirlik
Sıkıştırılmış Ses Düzeltici
Medya sunucusu
HEOS Kablosuz Çoklu Oda Teknolojisi
Alexa / Google Sesli Asistan / Apple HomePod✓ / ✓ / ✓
Kayıplı Formatlar: MP3 / WMA / AAC✓ / ✓ / ✓
Kayıpsız Formatlar: FLAC / ALAC / WAV✓ / ✓ / ✓
Kayıpsız Formatlar: FLAC HD / WAV / ALAC (Tümü 192 kHz / 24 Bit)✓ / ✓ / ✓
DSD Ses Akışı✓ (2,8/5,6 MHz)
AirPlay 2
TuneIn
Spotify Bağlantısı
Roon Test Edildi
HEOS Uygulama Kontrolü
Akıllı Telefonlar için Remote Uygulaması ile uyumlu✓ (Denon 2016 AVR Uzaktan Kumanda)
Ethernet Bağlantı Noktaları
Kablosuz internet
Bluetooth
HDMI
HDMI Girişleri: Arka / Ön6 / -
HDCP 2.3 Desteği
HDMI Çıkışları: Ana / Bölge2 / 1
HDMI 2.1: 8K 60 Hz AB / 4K 120 Hz AB✓ / ✓
HDR / HLG / Dolby Vision / HDR10+ / Dinamik HDR✓ / ✓ / ✓ / ✓ / ✓
Oyun için ALLM (Otomatik Düşük Gecikme Modu) Geçişi
Değişken Yenileme Hızı / Hızlı Çerçeve Aktarımı / Hızlı Medya Değiştirme✓ / ✓ / ✓
3D Sinyal Geçişi
8K Sinyal Geçişi / Ölçekleme / GUI Yer Paylaşımı✓ / ✓ / ✓
DSD Ses Yeteneği
Ses Dönüş Kanalı (ARC) / Gelişmiş Ses Dönüş Kanalı (eARC)✓ / ✓
Otomatik LipSync
Çoklu oda / CI
Çok Odalı Bölgeler2
Bölge Ses Kaynağı: HDMI / Optik, Koaksiyel / Ağ, USB / Analog✓ (2 Kanal) / ✓ (2 Kanal) / ✓ / ✓
Bölge Ses Çıkışı: Hoparlör / Ön Çıkış✓ / ✓
Bölge HDMI Kaynağından HDMI Çıkışı
IP Kontrolü / RS232 Kontrolü / Web Kontrolü / Uygulama Kontrolü✓ / ✓ / ✓ / ✓
Uzaktan Giriş / Çıkış✓ / ✓
DC Tetikleme Çıkışı1
HDMI Teşhis
Diğerleri
Mikrofonla Otomatik Hoparlör KurulumuAudyssey MultEQ XT32, Dirac Live (Yükseltme)
Ön Ekran1 Satır FLD
GUI Dilleri3
Kurulum Yardımcısı
Hızlı Seçim Artı / Hızlı Seçim✓ / -
Değişken Geçiş
Optimize Edilmiş Bas Yönlendirme
Bas Senkronizasyonu
EKO Modu
Otomatik Kapanma
Uyku Zamanlayıcısı
Girişler / Çıkışlar
HDMI Girişi / Çıkışı6 / 3
Çok Odalı Video Çıkışı: Video / HDMI- / ✓
Analog Giriş / Çıkış6 / -
Fono (MM) Girişi
Dijital Giriş: Optik / Koaksiyel2 / 2
Çoklu Oda Çıkışı: Analog / Dijital1 / -
Çok Kanallı Ön Çıkış✓ (11.4)
Subwoofer Çıkışı4 (Bağımsız)
Hoparlör Terminali: Altın Kaplama Vida / Normal Vida- / ✓
Hoparlör Terminali Sayısı11
Hoparlör A/Batanabilir
Bi-Amp Sürücüatanabilir
Çok Odalı Hoparlör Terminaliatanabilir
Ön Girişler: Ses / Kompozit / Dijital (Ops) / HDMI / USB- / - / - / - / ✓
USB Ses / iPod için Üretildi / iPhone için Üretildi✓ / - / -
AM/FM Radyo
Özellikler
Güç Amplifikatörü Sayısı9
Güç Çıkışı (8 Ohm, 20 Hz - 20 kHz, %0,08 THD, 2 Kanal Sürücülü)105 W
Güç Çıkışı (6 Ohm, 1 kHz, %0,7 THD, 2 Kanal Sürücülü)135 W
Güç Çıkışı (6 Ohm, 1 kHz, %10 THD, 1 Ch Driven)215 W
Genel
Sistem Uzaktan KumandasıRC-1253
Önceden Programlanmış / Öğrenilebilir / LCD Ekran- / - / -
Güç tüketimi660 W
Güç Tüketimi Sessiz (ECO Açık / Kapalı)60 W / 100 W
Bekleme Tüketimi0,1 W
CEC Beklemede Tüketim0,5 W
Ağ Bekleme Tüketimi2,0 W'tan Az
Boyutlar - Anten: Yatay (G x D x Y)434x389x167mm
Boyutlar - Anten: Dikey (G x D x Y)434x389x236mm
Boyutlar - Anten Yok (G x D x Y)434x379x167mm
Ağırlık12,5 kilo
Ambalajdaki Ağırlık15,1 kilo
 
 
Ses Sistemleri Merkezi


Ev Sinema Amplifikatörleri
Stereo Amplifikatörler
Micro Sistemler
TV Sistemleri - Soundbar
CD Çalar
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173
Hava Durumu