• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

Anasayfa


     Denon AH-GC25NC Premium Gürültü Önleyici Kulaklık

   
Ürün Kodu : Denon AH-GC25NC Premium Gürült
Üretici : Denon
Fiyat : 430 Euro (KDV Dahil)
Ürün Özellikleri
Denon AH-GC25NC Premium Gürültü Önleyici Kulaklık
        Detaylar
 
 
Detaylar
Ürünü Online Satın almak için aşağıdaki logoyu tıklatın.

Denon AH-GC25NC Premium Gürültü Önleyici Kulaklık


Yarım asırlık Denon kulaklık mühendisliği deneyiminden yararlanan Denon AH-GC25NC, üstün Hi-Res sertifikalı ses sunmak için en yeni gürültü önleme teknolojisini yeni Denon FreeEdge performans sürücülerine entegre eder. İster seyahatte ister işte, üç gürültü engelleme modu huzur ve sessizliğin her zaman elinizin altında olmasını sağlar ve yeni ortam monitörü hiçbir anonsu veya konuşmayı kaçırmayacağınız anlamına gelir. Entegre mikrofonlu dahili kumanda, telefon görüşmeleri yaparken ve alırken olağanüstü ses netliği sağlar. Ultra rahat bu kablolu hafif kulak üstü kulaklıklar, her gün muhteşem bir deneyim sunmak için gelişmiş Denon teknolojilerine sahiptir.


Özellikler

  • Premium Ses: Yeni Denon premium FreeEdge sürücüsü, gürültü önleyici kulaklıkta ödünsüz Yüksek Çözünürlüklü ses performansı sunar.
  • Aktif Gürültü Önleme: Huzur ve sessizlik sağlamak için uçuşlar, işe gidip gelme ve ofis için tasarlanmış üç gürültü önleme modu
  • Ultra Konfor Hissi: Yumuşak, ayarlanabilir kafa bandı ve çift hareketli hafızalı köpük kulaklıkları uzun süreli kullanım için tasarlanmıştır.
  • İnanılmaz Pil Ömrü: Tam olarak şarj edilmiş pille 40 saate kadar aktif gürültü önlemenin keyfini çıkarın ve birlikte verilen USB kablosuyla kolayca şarj edin.
  • Üstün Ses Kalitesi: Hi-Res Sertifikasıyla en sevdiğiniz müziğin her ayrıntısını duymanızı ve hareket halindeyken filmlerinize dalmanızı sağlar.
  • Net Arama: Kablodaki dahili kumandayı kullanarak çağrıları dinleyin, yanıtlayın ve cevaplayın
  • Seyahat için Tasarlandı: Hafif, katlanabilir tasarım, birlikte verilen taşıma çantasına sığar.
  • Denon Mirası: Ses tutkunları için 50 yıldan fazla bir süredir kulaklık üretme mirası

PREMIUM SES
İster iş, ister seyahatte olsun en iyi sesi talep edenler için tasarlanmıştır. AH-GC25NC kulaklıklarındaki yeni Denon'a özel FreeEdge sürücüleri etkileyici ses sunar. Net tizler, derin bas ve ayrıntılı imgeleme, müzik, eğlence ve telefon görüşmeleriniz için üstün ses sağlar.

Yeni Nesil Gürültü Önleme
Denon yeni nesil tescilli aktif gürültü önleme sistemi, her kulaklıkta çift mikrofon ve hava yolculuğu, işe gidip gelme ve ofis için tasarlanmış üç gürültü önleme modu kullanır. Her mod, ortamınızda bulunan ortam gürültüsünü azaltmak veya ortadan kaldırmak için özel olarak tasarlanmıştır. Dikkatinizi dağıtan gürültü olmadan müzik dinleyin, arama yapın, film izleyin ve işinize konsantre olun.

Uzun Süreli Kullanım için Tasarlandı
Yumuşak, ayarlanabilir kafa bandı ve çift hareketli hafızalı köpük kulaklıkları ile sık hava yolculuğu ve uzun yolculuklar için idealdir, asla yorulmayan mükemmel bir uyum ve saatlerce konfor sağlar.

Hareket Halinde Arama
En gürültülü yerlerde bile, telefon görüşmenizin her kelimesini dinleyin. Olağanüstü gürültü önleme performansına ek olarak, giden / gelen telefon çağrıları için dahili kumandalı kabloyu kullanın.

Tam Aksesuar Kiti
Hafif ve katlanabilir AH-GC25NC, hareket halindekiler için ustalıkla tasarlanmıştır. Kulaklıklar ve aksesuarlar için lüks bir taşıma çantası, herhangi bir USB şarj cihazına bağlanan bir USB Micro-B kablosu veya gürültü iptali sağlayan lityum iyon pili şarj etmek için USB bilgisayar bağlantı noktası ve yerleşik bir ses kablosu kablolu mikrofon ve kablolu dinleme için kumanda.

Üstün Ses için Yeni FreeEdge Sürücüsü
Genellikle ultra premium kulaklıklar için ayrılmış Denon'a özel FreeEdge sürücü tasarımı, mümkün olan en iyi akustik deneyim için net tiz sesler, derin bas ve hassas imgeleme sunar.

İnanılmaz Pil Ömrü
40 saate kadar gürültü önlemenin keyfini çıkarın. Birlikte verilen USB Micro-B kablosu, lityum iyon pili herhangi bir USB şarj cihazından veya bilgisayarın USB bağlantı noktasından şarj etmenizi sağlar. Yalnızca iki saat içinde pil tamamen şarj olur. Pil bitmiş olsa bile, birlikte verilen 3,5 mm ses kablosuyla arama yapın ve müziğinizi dinleyin. Pil yalnızca gürültü önleme açık olduğunda kullanılır.

Otomatik Bekleme
Kulaklığınızı asla kapatmayı unutmayın. Pil tasarrufu sağlayın. Kulaklıkları hareketsizlik nedeniyle otomatik olarak kapanacak şekilde ayarlayın.

Yeni Ortam Monitörü
Dinlemek için dokunun. Yerleşik ortam monitörüyle uçuş görevlisinin duyurularını veya hızlı ofis içi görüşmelerini dinleyin. AH-GC25NC kulaklığa dokunmanız yeterlidir ve dahili mikrofon dış dünyayı duymanızı sağlar.
 
 Denon AH-GC25NC Premium Gürültü Önleyici Kulaklık
 Teknik Özellikler

Kulaklık TasarımıKulak Üstü (Çevresel), Sırt Kapalı
Kulaklık Bağlantısı / Takma ŞekliKafa bandı
Sürücü TipiDinamik
Driver Size1,57 "/ 40 mm
İç direnç16 Ohm (Stereo)
Aktif Gürültü EngellemeEvet
Kontroller / Mikrofon KonumuKontroller: Sağ Kulaklık
 Mikrofon
       Kablo
Tam Uzak İşletim Sistemi DesteğiAndroid, iOS
KatlanabilirEvet
Frekans tepkisi5 Hz - 50 kHz (Kablolu)
Duyarlılık98 dB / mW
Maksimum Güç Kullanımı1000 mW
Kaynağa Ses Konektörü1 x 1/8 "/ 3,5 mm TRS Erkek Açılı
      1 x 1/8 "/ 3,5 mm TRRS Erkek Açılı
Kablo TasarımıTek taraflı
Kulaklığa Ses Konektörü1 x 1/8 "/ 3,5 mm Erkek
Kablo uzunluğu4,27 inç / 1,3 m
Pil KimyasıLityum İyon Polimer (LiPo)
Çalışma süresi40 Saat
Hızlı Şarj Süreleri9 Saat 15 Dakika
Şarj Süresi2 saat
Çalışma sıcaklığı32 ila 104 ° F / 0 ila 40 ° C
Yapım malzemesiAlüminyum, Deri, Hafızalı Köpük
Ağırlık10,1 oz / 287 g
 
 
Ses Sistemleri Merkezi


Ev Sinema Amplifikatörleri
Stereo Amplifikatörler
Micro Sistemler
TV Sistemleri - Soundbar
CD Çalar
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
Hava Durumu