• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

Anasayfa


     Denon AH-C820W Kablosuz Boyun Bantlı Kulaklık

   
Ürün Kodu : Denon AH-C820W
Üretici : Denon
Fiyat : 290 Euro (KDV Dahil)
Ürün Özellikleri
Denon AH-C820W Kablosuz Boyun Bantlı Kulaklık
        Detaylar
 
 
Detaylar
Ürünü Online Satın almak için aşağıdaki logoyu tıklatın.

Denon AH-C820W Kablosuz Boyun Bantlı Kulaklık


50 yılı aşkın kulaklık mühendisliği ve tasarımından yararlanan Denon AH-C820W kablosuz boyun bantlı kulak içi kulaklıklar, güçlü bas ve mükemmel netlik için patentli Denon Çift Hava Sıkıştırma Sürücüsü™ teknolojisine sahiptir. Birinci sınıf Bluetooth bağlantısı en iyi kablosuz bağlantıyı sağlarken aptX Düşük Gecikme, olağanüstü ses performansı sağlar. USB bağlantısı üzerinden bilgisayarınızdan veya dizüstü bilgisayarınızdan sıkıştırılmamış sesin keyfini çıkarın. Boyun bandında gelen telefon görüşmeleri için titreşim işlevi bulunur. 10 saatlik pil ömrü ve birlikte verilen Comply TZ500 kulaklık uçları uzun ve rahat bir dinleme deneyimi sağlar. Üstün ses: Gelişmiş Denon teknolojileriyle donatılmış tavizsiz Denon sonik imzası en iyi performansı sunar.
 
ÇİFT HAVA KOMPRESÖRLÜ SÜRÜCÜ 

AH-C820W, patentli Denon Çift Hava Kompresörlü Sürücüsü ™ teknolojisine sahip dünyanın tek Çift Sürücülü kablosuz kulak içi kulaklık modelidir. Biri diğerinin önünde olmak üzere daha fazla hava taşıyan ve güçlü, düşük distorsiyonlu baslar veren iki 11,5 mm sürücüye sahiptir. Bu patentli tasarım, en üst düzeyde sinyal saflığı için her sürücüye ayrı kablolar kullanarak yenilikçi, birinci sınıf Denon sesini güçlendirir.

Denon Akustik İyileştirici

Muhafazanın arkasındaki özel bağlantı noktaları, sürücülerin arkasındaki hava basıncını dengelemeye yardımcı olarak sesi olabildiğince dinamik ve bozulmaz hale getirir.

Denon Ses Uygulaması

Android ve iOS için sunulan ücretsiz Denon Audio uygulamasıyla sesi geliştirin ve beğeninize göre ayarlayın. Sadece taşınabilir cihazlarınızın sesini optimize etmekle kalmaz, Denon Audio uygulaması, TuneIn Internet Radio platformu aracılığıyla müzik kuyruklarını, çalma listesini, 70.000'den fazla radyo istasyonuna erişimi ve 2 milyon isteğe bağlı programı destekleyen gelişmiş bir oynatıcı arayüzüne sahiptir.

 

Denon AH-C820W Kablosuz Boyun Bantlı Kulaklık 

Teknik özellikler

Genel
ModelKulak içi 
Kulaklık TipiDinamik
Kulaklık kullanım şekliBoyun bantlı
Gürültü önleyiciHayır
Bluetooth 5.0Evet
Çağrı Almak İçin MikrofonEvet
Özellikler
Frekans tepkisi                                                                          4-22.000 Hz
Duyarlılık100 dBA
A2DP

aptX/aptX Low Latency/AAC/SBC

Ağırlık 72 gr
Kordon Uzunluğu
 
 
Ses Sistemleri Merkezi


Ev Sinema Amplifikatörleri
Stereo Amplifikatörler
Micro Sistemler
TV Sistemleri - Soundbar
CD Çalar
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436
Hava Durumu