• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

Anasayfa


     Denon Home SB550 Soundbar

   
Ürün Kodu : Home SB550 Soundbar
Üretici : Denon
Fiyat : 930 Euro (KDV Dahil)
Ürün Özellikleri
Denon Home SB550 Soundbar
        Detaylar
 
 
Detaylar
Ürünü Online Satın almak için aşağıdaki logoyu tıklatın.


Denon Home SB550 Soundbar


Denon Home Sound Bar 550 Virtual 4 Channel Network Soundbar'dan sanal surround sesle ekranınızın sesini geliştirin . Bu ses çubuğu, dört tam aralıklı sürücü ve iki tweeter ile sanal 4 kanallı bir tasarıma ve ayrıca gelişmiş bas için iki pasif radyatöre sahiptir. Videonuzdan ve sesinizden en iyi şekilde yararlanmanızı sağlamak için HDMI aracılığıyla 4K UHD'ye kadar çözünürlüklerin yanı sıra HDR10 ve Dolby Vision HDR formatlarını geçebilir; HDMI çıkışı eARC'yi destekler, böylece akıllı TV'nizin Netflix gibi yerleşik uygulamalarından gelen ses, ek kablolama olmadan ses çubuğundan çalınır. 

Home Sound Bar 550, tüm ev sesi için HEOS ekosisteminize entegre edilebilir ve Amazon Alexa veya birlikte verilen uzaktan kumanda ile kontrol edilebilir. Favori kaynak cihazlarınızla kablosuz uyumluluk için Apple AirPlay 2 ve Bluetooth bağlantısı da yerleşiktir.

Denon SB550 Soundbar

Dolby Atmos ve DTS:X 3D Ses

Denon Home Sound Bar 550'nin altı sürücülü dizisi için sinema düzeyinde işleme, her filme devasa bir his verir. Odayı gerçekten açmak için isteğe bağlı arka Denon Home hoparlörlerini surround olarak ekleyin.

 
HEOS Dahili ile Müzik Akışı Yapın
Milyonlarca mevcut şarkı. Binlerce Yüksek Çözünürlüklü ses parçası. Tek bir uygulama ile kontrol edilebilir. Kendi dijital kitaplığınız da dahil olmak üzere seçtiğiniz müziği doğrudan soundbar'ınıza veya HEOS veya Denon Home ekosisteminiz boyunca yayınlayın. Wi-Fi, AirPlay 2 veya Bluetooth aracılığıyla Spotify, Amazon Music HD, Pandora, TIDAL, TuneIn, Deezer ve daha fazlasının keyfini çıkarın. Home Sound Bar 550, ağınız veya arka USB bağlantı noktası aracılığıyla 192 kHz/24-bit FLAC, WAV, ALAC ve DSD 2.8/5.6 MHz dahil olmak üzere yüksek çözünürlüklü dosyaların boşluksuz olarak çalınmasını sağlar.

AirPlay 2 Sertifikalı
Apple müziğini kablosuz olarak Denon Home Sound Bar 550'nize aktarmak için AirPlay 2'yi kullanın veya tüm evinizi müzikle doldurmak için diğer AirPlay uyumlu hoparlörlerle gruplandırın.

Alexa Dahili
Denon Home Sound Bar 550, Alexa'yı oturma odanızın ortasına yerleştiren bir Yankı veya Noktaya benzer bir Alexa denetleyicisi olarak işlev görebilir. Sadece sesinizle Denon Home Sound Bar 550'nin ses seviyesini, girişlerini ve ses seviyelerini doğrudan kontrol edin. Bazı Alexa özellikleri desteklenmeyebilir.

Kompakt ve Temiz
Büyük, hacimli ses çubuklarının dünyada yeri vardır, ancak TV'nizin altında değildir. Denon Home Sound Bar 550'nin kompakt ayak izi, performanstan ödün vermeden yerden tasarruf sağlar. Temiz, basit endüstriyel tasarım, her oda için uygun hale getirir.

HDMI eARC
Gelişmiş Ses Dönüş Kanalı (eARC), TV'nizden 3D Atmos ve DTS:X ses sinyalleri de dahil olmak üzere benzeri görülmemiş miktarda ses verisi alır. En basit kurulumdan harika Denon ev sineması sesi elde edin.
4K UHD, Dolby Vision, HDR10
Çarpıcı, incelikli kontrast, ayrıntılı görüntüleme ve parlak renkler ve derinlik sunan sinematik TV. Sesi kadar ayrıntılı video için 4K televizyonları destekler.

Kontrol Parmaklarınızın Ucunda
Eliniz yaklaştığında, hoparlör üzerindeki kontrol paneli aydınlanarak ses ayarı, oynat/duraklat, Alexa'yı sessize alma ve uygulamayı kullanmadan şarkıları atlama veya yeniden başlatma gibi kolay kontrollere olanak tanır.

Gelişmiş Sürücü Düzenlemesi
Eşsiz dört kanallı, altı sürücülü düzenleme, TV'nizin altında çok fazla yer kaplamadan harika 3D surround ses için ihtiyacınız olan her şeyi sunar. Birinci sınıf 0,7" yumuşak kubbeli tweeter'lar, 2,2" tam aralıklı sürücüler ve 2 x 3,5" pasif radyatör kombinasyonu dengeli, güçlü ve ayrıntılı ses oluşturur.

Denon Ev Hoparlörleri ile Kablosuz Surround Ses
İsteğe bağlı Denon Home 150, 250 veya 350 (veya herhangi bir HEOS hoparlörü) özel arka hoparlörler olarak eşleştirilebilir ve etrafınızda dinamik Denon surround ses oluşturur. Ev sinema sisteminizde daha da fazla bas arıyorsanız, kablosuz bir Denon DSW-1H subwoofer bağlayın.

Hızlı Keyif için Basit Kablosuz Kurulum
TV'ye bağlanın, bir elektrik prizine bağlayın ve Denon Home Sound Bar 550'yi ev Wi-Fi ağınızda kurmak için HEOS uygulamasını kullanın. 

TV Uzaktan Kumandanızla Çalışır
Denon Home Sound Bar 550, önde gelen televizyon uzaktan kumanda kodlarının çoğuna yerleşik olarak sahiptir, böylece ses çubuğunu TV'nizin uzaktan kumandasıyla kontrol edebilirsiniz.

HEOS Yerleşik Ürünlerle Uyumlu
Denon Home Sound Bar 550, evinizde müziğin keyfini çıkarma şeklinizi genişletmek için mevcut Denon A/V alıcınız, Hi-Fi sisteminiz, HEOS veya HEOS Yerleşik Denon Home hoparlörlerinizle senkronize olur.
Denon SB550 Soundbar 
Teknik Özellikler

Sistem tipi
 Aktif
Kanal Sayısı
 3.0
Bağlantı türü
 HDMI, 3,5 mm Jak, Dijital optik
Kablosuz özellikler
 Bluetooth, Wi-Fi, Çoklu Oda, AirPlay
USB
 1 ×
Sistem tipi
Sistem tipi
 Aktif
Kanal Sayısı
 3.0
Bağlantılar
Bağlantı türü
 HDMI, 3,5 mm Jak, Dijital optik
Kablosuz özellikler
 Bluetooth, Wi-Fi, Çoklu Oda, AirPlay
USB
 1 ×
Özellikleri
Toplam sistem performansı
 150W
Özellikler ve işlevler
ARK
 ARC, HDR, HDCP 2.2
Çevresel ses formatları
 Dolby Atmos, DTS: X
Akış hizmetleri
 Spotify, Gelgit, Deezer
Kontrol
 Uzaktan kumanda, iOS, Android
Soundbar boyutları
Genişlik
 65 cm
Derinlik
 12 cm
Boy uzunluğu
 7,5 cm
Ağırlık
Toplam ağırlık
 3,3 kg
kullanım
 TV için
Renk
 Siyah
Girişler
HDMI
 1 ×
Optik dijital ses
 1 ×
3,5 mm jak
 1 ×
Çıkışlar
HDMI
 1 ×
 
 
Ses Sistemleri Merkezi


Ev Sinema Amplifikatörleri
Stereo Amplifikatörler
Micro Sistemler
TV Sistemleri - Soundbar
CD Çalar
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu